تولید محلول ضد عفونی کننده دست و سطوح پژوهشگران در پژوهشکده پوششهای نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد و با توجه به نیاز کشور در شرایط کنونی،موفق به تولید محلولهای ضد عفونی کننده مخصوص دست و سطوح شدند. ادامه مطلب..... به گزارش روابط عمومی :دکتر کاظم پورسرپرست پژوهشکده نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان این نکته که درحال حاضر روزانه 250 لیتر مواد ضد عفونی کننده را تولید که بخشی ازآن به دانشگاه های مراکزو واحد های  استان یزد ارسال می نماییم ،آمادگی این را داریم تا پس از اخذ مجوز های مربوطه آن را جهت استفاده عموم جامعه به تولید انبوه تر برسانیم. همچنین سرکارخانم غفوری یکی از محققین و از ارکان تولید این محصول در پژوهشکده بیان کرد: این محلول با مشاوره ی کارشناسان مربوطه و طبق فرمولاسیون ارائه شده و بعد از تست کردن تولید شده که هم اکنون قابل استفاده می باشد. وی افزود در آینده نزدیک قابلیت تولیدمحصولات بهداشتی دیگر نظیر ژل ضدعفونی کننده دست نیز امکانپذیر است که با حمایت مسئولان دانشگاه پیام نور و نیز مدیران استانی این امر صورت پذیرد.