برگزاری چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو در دانشگاه یزد به اطلاع کلیه ثبت نام کنندگان چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو توسط نهاد ترویجی پژوهشکده پوشش های نانو ساختار پیام نور استان می رساند .. به اطلاع کلیه ثبت نام کنندگان چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو توسط نهاد ترویجی پژوهشکده پوشش های نانو ساختار پیام نور استان می رساند که این آزمون در روز جمعه مورخ 19 اردیبهشت ماه به آدرس: یزد- یزد- صفائیه- چهار راه پژوهش- بلوار دانشگاه- دانشگاه یزد- پردیس اصلی برگزار می گردد.

نکات مهم:
1- در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی ملی برای تطبیق مدارک الزمای است.
2- ساعت شروع آزمون 10 صبح روز جمعه مورخ 19 اردیبهشت ماه است.
3- توصیه می شود یک ساعت قبل از شروع آزمون در محل مرکز آزمون حضور یابید.
4- همراه داشتن هرگونه وسایل الکتریکی نظیر تلفن همراه، دستگاه های حافظه دار و ارتباطی و ..... در جلسه آزمون ممنوع است.
5- سوالات آزمون به گونه ای طراحی شده است که نیازی به استفاده از ماشین حساب نیست، لذا از همراه داشتن ماشین حساب در جلسه آزمون خودداری نمائید.
6- از آوردن وسایل اضافی نظیر کیف دستی، کاغذ یادداشت و .... به جلسه آزمون خودداری نمایید.